Academie FinanciŽle Dienstverlening
Wft oefenexamens
Home » Wft Proefexamens 2013

Slagen voor het Wft examen in 2014?

Bestel dan nu een van de volgende Wft proefexamenpakketten via contact@consisacademie.nl

 Oefenexamens Wft Basis

 Oefenexamens Wft Schadeverzekering Particulieren

 Oefenexamens Wft Schadeverzekering Zakelijk  

 
 Oefenexamens Wft Consumptief Krediet


De proefexamens moeten worden aangepast aan de nieuwe manier van examinering van kennis en vaardigheden en professioneel gedrag. Dat kan pas als er voldoende ervaring met de nieuwe examens is opgedaan.

Als u nu proefexamens bestelt dan wordt uw leeromgeving later geŁpdate met drie nieuwe proefexamens. Dit zal naar verwachting vanaf april 2014 stapsgewijs worden gerealiseerd. 

Tot die tijd heeft u in het geval van Basis, Consumptief Krediet, Vermogen (Leven), Schade Particulier en Schade Zakelijk toegang tot de oude proefexamens die u voorbereiden op de examens tot 1 januari 2014. Deze kunt u nog gebruiken om te oefenen op uw kennis. Voor de andere modules geldt dat wij nieuwe proefexamens nog zullen gaan ontwikkelen.


Het College Deskundigheid FinanciŽle Dienstverlening (CDFD) heeft een aantal voorbeeldvragen van de nieuwe Wft-examens beschikbaar gesteld. FinanciŽle dienstverleners, examen- en opleidingsinstituten kunnen daarmee kennismaken met de wijze van toetsing voor nieuwe Wft-examens en PEplus-examens. 


Met de inwerkingtreding van het nieuwe vakbekwaamheidsstelsel per 1 januari 2014 zullen alle Wft-examens (zowel initieel als PE) digitaal worden afgenomen via een centrale examenbank.

Er zijn 18 oefenvragen beschikbaar gesteld. Kandidaten kunnen zo kennismaken met verschillende vraagvormen. Daaronder zijn open vragen en meerkeuzevragen, de ene keer op basis van tekst en de andere keer in aansluiting op een video. De voorbeeldvragen hebben betrekking op verschillende Wft-modules. Klik hieronder om te belanden op de startpagina van de voorbeeldvragen Wft-examens.

Print pagina           Naar boven
Alg. voorwaarden  |  Disclaimer  |  Privacy statement  |  Realisatie  |  © Consis Academie FinanciŽle Dienstverlening
Consis Academie
Melkmarkt 45
8011 MB  Zwolle

Tel 038-720 09 05

E-mail contact@consisacademie.nl
Web www.consisacademie.nl