Vingers in de lucht

4 vragen aan Catrien Braaksma

Catrien Braaksma stapte per 1 januari 2017 over naar Consis Academie. Als ervaren professional binnen de branche heeft Catrien een warme band opgebouwd met het intermediair. Wij stelden vier vragen om Catrien beter te leren kennen.

Welkom bij Consis! Vanaf wanneer ben je in dienst getreden?Catrien Consis
Per 01-01-2017 werk ik voor Consis.

Hoe ziet jouw loopbaan er tot nu toe uit?
Na mijn studie ben ik als uitzendkracht bij AXA gestart waar ik me voornamelijk bezig hield met Shell Polis. Na ongeveer een jaar heb ik de overstap gemaakt naar het marketingteam van AXA waar opleidingen en trainingen onder mijn aandachtsgebied vielen. Na de overname van AXA door SNSREAAL heb ik ervoor gekozen om te gaan werken voor Reaal College, het interne opleidingsinstituut speciaal voor het financieel intermediair. In deze prachtige periode hebben we hard gewerkt aan het vormgeven van alle Wft opleidingen, PE- en PE Plus workshops, maar ook interessante vaardigheidstrainingen. Per begin van dit jaar heb ik de overstap naar Consis gemaakt, een club met een uitdagende nieuwe focus, een ontzettend leuk team en de ambitie om te groeien op en voor mij bekend en vertrouwd terrein.

Hoe ziet jouw relatie met het intermediair eruit?
Sinds mijn aanstelling bij AXA werk ik voor en samen met het intermediair. Uitgangspunt is altijd geweest om het intermediair te ondersteunen bij niet alleen de invulling van de diplomaplicht maar ook op het gebied van (commerciële) vaardigheden. Veel intermediairs heb ik gesproken, aangehoord en geadviseerd voornamelijk over het vernieuwde diplomastelsel. Hier haal ik veel voldoening uit en vaak ontstaat er met de tijd een soort band waarbij naast de hulpvraag ook ruimte is voor een grap op zijn tijd.

Welke doelen wil je het komende jaar bij Consis verwezenlijken?
Consis heeft een sterke positie in de (onderwijs)markt als leverancier van lesmateriaal voor de financiële dienstverlening. Het laatste jaar is Consis zich ook steeds meer gaan toeleggen op het aanbieden van kwalitatief goede e-learningmodules en het afnemen van examens. Voor dit jaar is het belangrijk om een bovenwettelijk opleidingsprogramma te introduceren in de markt. Een opdracht waar ik ontzettend veel zin in heb.

Van harte welkom Catrien! Een keer kennismaken met onze nieuwe aanwinst? Neem contact op via catrien@consisacademie.nl of 06-57576589.