Handen schudden

Aankondiging samenwerking met Avans+

Eind vorig jaar is Consis in gesprek geraakt met Avans+ en nu vertellen wij in gesprek met Catrien Braaksma meer over de samenwerking. Waar komt die samenwerking vandaan en wat kan je nog meer verwachten?

Vanwaar de samenwerking?

We zagen tijdens onze gesprekken eind vorig jaar al snel in dat we elkaar in onze propositie konden versterken. Avans+ is een gerenommeerd opleidingsinstituut op het gebied van onder andere financiele planning, Consis Academie is marktleider financiele educatie in het onderwijs met een behoorlijk netwerk in Noord-Nederland. Beide partijen hebben stevige groeiambities en vullen elkaar qua opleidingsaanbod goed aan.

Wat houdt de samenwerking precies in?

Consis Academie heeft voor alle Wft en PE modules een uitgebreide online leermodule ontwikkeld. Daarnaast starten we na de zomer met het organiseren van examentrainingen. Door de samenwerking  hebben de studenten van Avans+ toegang tot al onze Wft modules, zowel online als klassikaal. Consis Academie gaat vanaf oktober dit jaar in samenwerking met Avans+ op de eigen opleidingslocatie in Zwolle de opleiding Persoonlijk Financieel Planner organiseren.

Wat kunnen wij op dit gebied nog meer verwachten?

We hebben beiden baat bij de samenwerking en wij versterken elkaar op twee verschillende terreinen, die van de Wft en van de opleiding Persoonlijk Financieel Planner. Daarnaast houden we alle opties open en versterken we elkaar waar mogelijk.

Houd vooral onze online kanalen in de gaten voor de laatste updates om als eerste te profiteren van nieuwe samenwerkingen en acties!