Je bent financieel specialist, maar groei je nog verder?

Verder groeien

Laten we er geen doekjes om winden: een wft-diploma is een verplicht nummer. Maar als je je examen hebt gehaald, kan je niet op je lauweren rusten. Trouwens, dat moet je ook niet willen. Werken in de financiële branche vraagt moed, zelfverzekerdheid en de interesse om te blijven leren. En dat willen wij belonen door jou te helpen op jouw pad naar succes.

Een leven lang leren en werken is ons motto. Niet alleen helpen we jou in jouw ontwikkeling als financieel professional, ook zoeken we met elkaar naar een passende baan bij een van onze partners. 

De toekomst

De wereld om ons heen is aan het veranderen en wij veranderen mee. Ook op het gebied van leren. Zo zijn onze lesmaterialen een optimale combinatie van online en offline leren. Sommige dingen kun je namelijk makkelijk thuis leren, maar over andere zaken wil je gewoon kunnen sparren. Daarom leren we je niet alleen de hard-skills, maar ook de soft-skills. In de toekomst blijven we onze dienstverlening aanscherpen, zowel digitaal als offline. Zo weet jij zeker dat je de beste begeleiding krijgt met zicht op een baan die bij jou past.


Consis Academie

Consis Academie is dé opleider voor de financiële dienstverlening.


Deel via...


Blogs

Statistieken Wft Examens in de periode april 2017 tot en met december 2017

24 jan 2018

Het CDFD publiceert één keer per kwartaal de cijfers van het lopende PE-jaar op de website. In dit document treft u de cijfers aan met betrekking tot de slagingspercentages en aantallen afgenomen Wft-examens over de periode april 2017 tot en met december 2017. Bekijk de cijfers hier!  

Nieuwe wetgeving 2018

2 jan 2018

Op dinsdag 19 december 2017 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2018. In dit bericht zijn de belangrijkste veranderingen per 1 januari 2018 voor de (vermogende) particulier opgenomen. De bedragen tussen haakjes zijn de bedragen van 2017. De belastingcijfers zijn ontleend aan een publicaties  van de verschillende ministeries....

Wel of geen examen PE Basis en PE Consumptief Krediet deze PE periode?

7 dec 2017

Op dit moment is er een flinke  discussie gaande rondom PE Basis en PE Consumptief Krediet. Voor  veel mensen is het onduidelijk of er nu wel of niet een PE examen voor beide modules moet worden ingepland voor 01 april 2019. Consis Academie snapt de discussie maar vindt wel dat...

Menu