Consis Academie is 10 jaar! En wie jarig is trakteert

Consis bestaat alweer tien jaar en dat vieren we! Behalve de nodige taart en felicitaties, willen we jou ook betrekken bij deze mijlpaal. Wij van Consis, willen jou bedanken voor alle jaren van vertrouwen en partnerschap. Op naar de volgende tien!

Wie jarig is trakteert en daar profiteer jij van. Daarom krijg je bij ons van 7 t/m 31 oktober 10% korting* op alle opleidingen met de kortingscode consis10. Bekijk ons aanbod van opleidingen in de webshop en ervaar hoe wij kunnen bijdragen aan jouw succes!

*met uitzondering van de PE-plus actie, examens en Permanent Actueel.


Consis Academie

Consis Academie is dé opleider voor de financiële dienstverlening.


Deel via...


Blogs

Statistieken Wft Examens in de periode april 2017 tot en met december 2017

24 jan 2018

Het CDFD publiceert één keer per kwartaal de cijfers van het lopende PE-jaar op de website. In dit document treft u de cijfers aan met betrekking tot de slagingspercentages en aantallen afgenomen Wft-examens over de periode april 2017 tot en met december 2017. Bekijk de cijfers hier!  

Nieuwe wetgeving 2018

2 jan 2018

Op dinsdag 19 december 2017 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2018. In dit bericht zijn de belangrijkste veranderingen per 1 januari 2018 voor de (vermogende) particulier opgenomen. De bedragen tussen haakjes zijn de bedragen van 2017. De belastingcijfers zijn ontleend aan een publicaties  van de verschillende ministeries....

Wel of geen examen PE Basis en PE Consumptief Krediet deze PE periode?

7 dec 2017

Op dit moment is er een flinke  discussie gaande rondom PE Basis en PE Consumptief Krediet. Voor  veel mensen is het onduidelijk of er nu wel of niet een PE examen voor beide modules moet worden ingepland voor 01 april 2019. Consis Academie snapt de discussie maar vindt wel dat...

Menu