Examens

Zonder stress met de tools van Consis

Slagen doe je op grond van een goede voorbereiding en een goede examentechniek. Met de digitale Wft examentraining van Consis willen we je goede tools geven!

Examens

Examens vormen de afronding van een traject van studie en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden Wft examens aan, maar ook de voorbereiding op dat moment.

Digitale examentraining

Relaxthee, peptalk, klavertjes vier en andere ludieke tips. Laat je niets wijs maken en zie de feiten onder ogen. Examen doen is voor iedereen spannend, al hoeft spanning een goede prestatie niet in de weg te staan. Twijfel aan jezelf of het zal lukken? Daar zal iedereen wel eens last van hebben, maar twijfel dan op een geschikt moment en niet op het examen zelf. Slagen doe je op grond van een goede voorbereiding en een goede examentechniek. Met de digitale examentraining van Consis willen we je goede tools geven en met de brochure van het CDFD geven we jou inzichten wat je op het examen kunt verwachten. Mocht je vragen hebben? Bel gerust! We helpen je graag!

Wft examen boeken

Klaar met de studie en met het trainen voor het examen? Dan is het tijd om het examen te boeken. Zoek naar een geschikte locatie in de buurt en boek vervolgens via onderstaande knop het examen. Voorafgaand aan het boeken dient er een account gecreëerd te worden in onze examenmanagementomgeving, vanuit welke de gegevens worden geïmporteerd voor op uw te behalen diploma. Hierna kunt u uw examen veilig afrekenen via iDeal.

Vragen?

Heb je een vraag over je examen of het boeken van je examen. Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Daarnaast is onze klantenservice (m.u.v. de zomermaanden juli en augustus) op maandag t/m donderdag bereikbaar van 18.15 uur tot 22:15 uur en op zaterdag van 13.30 tot 17.30 uur.

T: 088 732 20 13
examens@consisacademie.nl


Blogs

Statistieken Wft Examens in de periode april 2017 tot en met december 2017

24 jan 2018

Het CDFD publiceert één keer per kwartaal de cijfers van het lopende PE-jaar op de website. In dit document treft u de cijfers aan met betrekking tot de slagingspercentages en aantallen afgenomen Wft-examens over de periode april 2017 tot en met december 2017. Bekijk de cijfers hier!  

Nieuwe wetgeving 2018

2 jan 2018

Op dinsdag 19 december 2017 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2018. In dit bericht zijn de belangrijkste veranderingen per 1 januari 2018 voor de (vermogende) particulier opgenomen. De bedragen tussen haakjes zijn de bedragen van 2017. De belastingcijfers zijn ontleend aan een publicaties  van de verschillende ministeries....

Wel of geen examen PE Basis en PE Consumptief Krediet deze PE periode?

7 dec 2017

Op dit moment is er een flinke  discussie gaande rondom PE Basis en PE Consumptief Krediet. Voor  veel mensen is het onduidelijk of er nu wel of niet een PE examen voor beide modules moet worden ingepland voor 01 april 2019. Consis Academie snapt de discussie maar vindt wel dat...

Menu