5 getekende sterren

Het nieuwe Consis

Ken jij ons al? Wij zijn Consis, een vertrouwde uitgever van Wft-lesmaterialen. Met 35 examenlocaties en een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding zijn wij al jaren onderscheidend. Op het gebied van onderwijs zijn wij al jarenmarktleider, maar nu gaan we onze expertise breder in de markt zetten met nieuwe productlijnen en diensten. Dat betekent een ruimere keuze uit nieuwe unieke lesmaterialen gericht op persoonlijke wensen voor student, docent en cursist

Wist je trouwens dat ons lesaanbod is opgesteld door eigen docenten en onderwijskundigen. Dankzij hen zijn onze producten gericht op lesplezier en resultaat. Tijdens het maken van online oefeningen kunnen onze docenten op afstand studievorderingen volgen en via de app communiceren. Wel zo handig, want dan is er altijd iemand op de hoogte van jouw leertraject.

De kracht van contact

Hoe leuk het ook is om zelfstandig te leren, soms is het fijn om iemand te kunnen spreken over de lesstof. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor vragen, hulp en ondersteuning. En omdat jij overdag aan het werk bent, zijn wij ook in de avonduren bereikbaar. Dit kan eenvoudig via onze ‘naam’ app, mail, telefoon en e-coaching.

Wij hebben 2 unieke leerpaden:

  • Vertrouwde Lesboeken gekoppeld aan een nieuwe adaptieve Learning Journey (oefenvragen, proefexamen en app)
  • Of volledig online? Met Onze complete nieuwe Adaptieve Learning Journey (studiewegwijzer, diagnostische toets, PDF-boek, oefenvragen, 2 proefexamens, examentips en achtergrondinformatie)

Nieuwgierig geworden? Bekijk hier ons hele aanbod. Wil je weten wat Consis voor jou kan betekenen? Op onze vernieuwde website bieden wij specifieke informatie voor studenten, bedrijven en organisaties en professionals