Calculator en diagram

Introductie van Jelle van den Berg

Vanaf dit jaar zullen wij onze banden met Jelle van den Berg nog meer gaan verstevigen met strategische alliantie tussen Wft Nu en Consis. Maar wie is Jelle en waar ligt zijn expertise? Een korte kennismaking!

jelle van den bergDrs. Jelle E. van den Berg (1954) is eigenaar van Duoberg Consultants BV en WftNU BV. Na zijn studie fiscale economie in Rotterdam heeft hij vijftien jaar als inspecteur bij de Belastingdienst en 5 jaar bij Rabobank Nederland, Fiscale Zaken gewerkt.

“Financiële planning is een vak waar de wetgeving voortdurend verandert en dagelijks nieuwe jurisprudentie verschijnt. Ik vind het belangrijk deze kennis actueel te houden. Integratie van kennis, veel ervaring geeft uitstekende resultaten.” Vanaf 1998 is hij ook verbonden aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam (onder meer college voor financiële planning, fiscale economie en masteropleiding financiële planning) en is hij hoofdredacteur van het Vakblad Financiële Planning.

Verder is hij lid van de PE-commissie CDFD en voorzitter van Commissie Vaktechniek EFA (voorheen SEH). Daarnaast publiceert hij regelmatig in de verschillende vakbladen en verschijnen er boeken op fiscaal gebied en dat van financiële planning van zijn hand.