Persoon met tablet

Nieuwe manager Consis Academie

Maarten van der Burgt (46) is per 7 maart 2016 aangesteld als Manager van Consis Academie. Hij neemt vanaf deze datum de taken over van Bob Eugelink. Van der Burgt heeft een rijke ervaring in de financiële dienstverlening onder meer o.a. als statutair directeur bij Brooklyn Group. Hij zal de strategische keuzes van Consis Academie door vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Uitdaging

Er ligt een grote uitdaging met volop kansen te wachten,” zegt Maarten van der Burgt. “Als team gaan we ons de komende periode tijd focussen op diverse thema’s. Ik wil graag de huidige succesvolle koers van Consis Academie versterkt voortzetten met de nadruk op innovaties, product performance maar ook het verdiepen en uitbouwen van strategische samenwerkingen om onze groeiambities te verwezenlijken. ”

Groeiambities

Jan Nederpel, CEO: “Met de aanstelling van Maarten van der Burgt als boegbeeld hebben wij een ervaren en ondernemende manager aan boord die als geen ander onze dienstverlening kan overbrengen naar de markt. Onze groeiambities vereisen een versterkte focus en een groot netwerk. De aanstelling van Maarten van der Burgt zorgt ervoor dat wij de topspeler blijven in het produceren en aanbieden van Wft studiemateriaal.”

Consis

Consis Academie B.V. richt zich op het ontwikkelen en aanbieden van Wft studiemateriaal en permanente educatie voor financiële dienstverleners, opleidingsinstituten en regulier onderwijs. De basis van ons succes is het heldere en duidelijke taalgebruik, waarbij het materiaal zo is vormgegeven dat leren leuker maakt en daarmee makkelijker wordt. Daarnaast biedt Consis een systeem aan om kennis permanent actueel te houden en hiermee aan de wettelijke verplichting te voldoen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Maarten van der Burgt, 06-83444145 of Jan Nederpel, 06-51565418