Over Consis

Kies je voor succes, dan kies je voor Consis

Jouw lesplezier en leergemak staan centraal. Vergeet droge lesstof. Onze spraakmakende boeken en toegankelijke E-learning sluiten aan op de praktijk.

Plezierig leren

Op jouw manier, met Consis

Iedereen leert op zijn eigen manier, bijvoorbeeld tekstueel of visueel. Wij blijven daarom innoveren zodat onze cursisten hun eigen leervorm kunnen gebruiken. Zo kan iedereen, van student tot professional, excelleren in de financiële markt. Alle Wft opleidingen en oefenexamens liggen na 1-3 werkdagen op de mat. Hoe wij ervoor zorgen dat jij optimaal leert?

• Marktleider onderwijs
• 30 examenlocaties in heel Nederland
• Producent lesmateriaal met eigen docententeam en onderwijskundigen
• Keuze uit uitstekende materialen gericht op persoonlijke wensen, óók voor docenten
• De beste trainers gericht op lesplezier en resultaat
• Altijd bereikbaar voor vragen, hulp en ondersteuning (app, mail, telefoon, e-coaching)
• Uitstekende prijs kwaliteitverhouding (nieuwe prijs- en productlijnen onderwijs)

Online leren

Bij Consis krijg je zowel toegang tot onze online academie als een fysieke map vol met Wft lesmateriaal. Voordeel van de online omgeving is dat je 24/7 vragen kan stellen.

Meer weten?

Kijk gerust verder rond op onze site. Hier vind je informatie voor studenten, docenten, bedrijven en professionals. Ook zie je ons aanbod van Wft opleidingen en Wft (proef)examens.

Even voorstellen

Wij zijn Consis Academie

Wij verzorgen opleidingen met lesstof en examens voor Wft-opleidingen. Denk hierbij aan Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet, Wft Zorg en alle andere benodigde opleidingen. Hierbij staat jouw lesplezier en leergemak centraal. Ons team bestaat uit wetenschappelijke professionals, diverse onderwijsdeskundigen en vakdeskundigen. Wij hebben Wft studieboeken ontwikkeld die zich onderscheiden door helder taalgebruik en praktische voorbeelden. Ons aanbod is altijd afgestemd op wat jij nodig hebt. Wij zijn er voor:

  • Onderwijs (student & docent)
  • Zakelijke markt
  • Professionals

Kortom: ben jij actief in de financiële wereld en is een Wft certificaat een vereiste? Dan ben je bij Consis op de goede plek.


Wij werken o.a. voor:

 
 

Blogs

Statistieken Wft Examens in de periode april 2017 tot en met december 2017

24 jan 2018

Het CDFD publiceert één keer per kwartaal de cijfers van het lopende PE-jaar op de website. In dit document treft u de cijfers aan met betrekking tot de slagingspercentages en aantallen afgenomen Wft-examens over de periode april 2017 tot en met december 2017. Bekijk de cijfers hier!  

Nieuwe wetgeving 2018

2 jan 2018

Op dinsdag 19 december 2017 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2018. In dit bericht zijn de belangrijkste veranderingen per 1 januari 2018 voor de (vermogende) particulier opgenomen. De bedragen tussen haakjes zijn de bedragen van 2017. De belastingcijfers zijn ontleend aan een publicaties  van de verschillende ministeries....

Wel of geen examen PE Basis en PE Consumptief Krediet deze PE periode?

7 dec 2017

Op dit moment is er een flinke  discussie gaande rondom PE Basis en PE Consumptief Krediet. Voor  veel mensen is het onduidelijk of er nu wel of niet een PE examen voor beide modules moet worden ingepland voor 01 april 2019. Consis Academie snapt de discussie maar vindt wel dat...

Menu