Vergadering/meeting

Persoonlijk Financieel Planner 2.0

Wij komen met iets nieuws: de opleiding tot Persoonlijk Financieel Planner 2.0. Steeds meer toppers uit de financiële wereld willen experts op FFP-niveau. Wij zorgen, samen met Avans+, dat jij als toekomstig financieel planner op het gewenste niveau komt.

De opleiding tot Persoonlijk Financieel Planner verzorgen wij samen met Avans+. Het mooie van deze samenwerking is dat nu ook Noord-Nederland beter bediend wordt, maar ook dat de student de keuze heeft uit twee examens: Avans hogeschool examen of het FFP examen. De eerste betreft een volledig gecertificeerd hogeschool examen met de mogelijkheid om opgenomen te worden in het register Financiële Planning. Het FFP examen is een examen van de Federatie Financieel Planner, een begrip in de markt. Het Hogeschool examen is daarbij een financieel aantrekkelijk alternatief voor het FFP examen, in deze tijden van kostenbesparing een welkome optie.

 

Voor wie?

Op zoek naar verdieping en complexe financiële vraagstukken in een voordelige vorm? Dan past deze opleiding goed bij jou! Als financieel planner geef je particuliere klanten, ondernemers en/of directeur-grootaandeelhouders (dga’s) inzicht in hun inkomens- en vermogensstructuur. Ook geef je advies over hun persoonlijke financiële planning.

 

Waarom?

  • Keuze uit twee examens
  • Volledig gecertificeerd
  • Uitdagende financiële vraagstukken
  • Locatie in Zwolle
  • Uitstekende slagingspercentage

 

Niveau: Postbachelor

Studiebelasting: 8 uur per week

Duur: 9 maanden

Studiekosten: €3.295,-

 

Interesse?

Starten kan al vanaf oktober 2017! Een aanmelding kan telefonisch of via e-mail eenvoudig geregeld worden.