Geen droge Wft lesstof

Onze methodiek is origineel, verrassend en kost weinig tijd.

Het is altijd mogelijk om een rapport op te vragen van actuele aanpassingen in de wetgeving. Ook kunnen wij de gemaakte oefeningen opsturen. Zo ben je altijd aantoonbaar actueel.

Altijd up-to-date

Sinds 1 januari 2014 moeten Wft-gediplomeerden aantonen dat ze over actuele kennis beschikken (Permanent Actueel). Dit is verplicht voor de geldigheid van jouw Wft-diploma.

Consis helpt je hier graag bij. Vergeet de droge lesstof en boekwerken met regeltjes. Onze methodiek is origineel en verrassend en kost weinig tijd. Bovendien is het altijd mogelijk om een rapport op te vragen van actuele aanpassingen in de wetgeving. Ook kunnen wij de gemaakte oefeningen opsturen. Zo ben je altijd aantoonbaar actueel op Wft gebied.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn ontvang je een email. In een persoonlijke digitale leeromgeving maak je oefeningen over de nieuwe lesstof. Dit kan op elk moment van de dag en is in enkele minuten gedaan.
Blijf op de hoogte en houd vereiste kennis paraat met ons Permanent Actueel abonnement!

Wat zijn de voordelen?

  • Geef altijd het meest actuele advies aan klanten
  • Een originele en uitdagende manier van educatie
  • Aantoonbaar actueel!
  • Slechts 5 tot 10 minuten per nieuwsbericht
  • Optimale prijs-kwaliteitsverhouding
  • Naslagwerk voor PE-examens

Gebruik de overstapservice

Stap zorgeloos over naar Consis PA! In plaats van €45 per jaar bieden wij onze service nu aan voor €39 per persoon per jaar! Jouw huidige abonnement nemen we over, je betaalt pas per ingangsdatum van Consis PA. Tot die tijd ontvang je Consis PA gratis! Jij stapt toch ook over? Vul het onderstaande formulier in om gebruik te maken van deze aantrekkelijke aanbieding.


Blogs

Statistieken Wft Examens in de periode april 2017 tot en met december 2017

24 jan 2018

Het CDFD publiceert één keer per kwartaal de cijfers van het lopende PE-jaar op de website. In dit document treft u de cijfers aan met betrekking tot de slagingspercentages en aantallen afgenomen Wft-examens over de periode april 2017 tot en met december 2017. Bekijk de cijfers hier!  

Nieuwe wetgeving 2018

2 jan 2018

Op dinsdag 19 december 2017 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2018. In dit bericht zijn de belangrijkste veranderingen per 1 januari 2018 voor de (vermogende) particulier opgenomen. De bedragen tussen haakjes zijn de bedragen van 2017. De belastingcijfers zijn ontleend aan een publicaties  van de verschillende ministeries....

Wel of geen examen PE Basis en PE Consumptief Krediet deze PE periode?

7 dec 2017

Op dit moment is er een flinke  discussie gaande rondom PE Basis en PE Consumptief Krediet. Voor  veel mensen is het onduidelijk of er nu wel of niet een PE examen voor beide modules moet worden ingepland voor 01 april 2019. Consis Academie snapt de discussie maar vindt wel dat...

Menu